Over mij

Mijn foto

Hoi, ik ben Martine, huisvrouw en getrouwd met Luc. Samen hebben we 8 poezenbeesten en zijn we beiden creatief. Ik maak al ongeveer 15 jaar kaartjes, maar verder hou ik nog van kruissteekborduren, haken, maak ik doosjes en leuke cadeauverpakkingen. Zolang ik niet stil zit en creatief bezig kan zijn...dan ben ik gelukkig. Alvast bedankt voor je bezoekje. Ik zou het leuk vinden, moesten je een berichtje achter laten...fijne dag nog...

maandag 7 januari 2013

Hier zijn mijn eerste verjaardagskaarten voor dit jaar...het is al een heel rijtje geworden, vermits ik voor sommige meerdere kaartjes moet maken (schoonmama en de tantes), het zijn borduurkaartjes geworden en zoals gewoonlijk, heeft mijn mannetje Luc, het borduurtje gemaakt.


3 opmerkingen:

 1. Martine je hebt prachtige borduurkaarten gemaakt, complimentjes.

  Groetjes van Karla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Martine, wat maak je mooie kaartjes. Ik en zelf heel onhandig met borduren maar vind het wel mooi. Ik ga je volger worden zodat ik het regelmatig kan komen bekijken.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Complimenten voor je geborduurde kaartjes hoor Martine. Heel mooi, ik zou het zelf niet kunnen denk ik. Ik ben ook volger geworden zodat ik regelmatig je kaartjes kan komen bewonderen.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen