Over mij

Mijn foto

Hoi, ik ben Martine, huisvrouw en getrouwd met Luc. Samen hebben we 8 poezenbeesten en zijn we beiden creatief. Ik maak al ongeveer 15 jaar kaartjes, maar verder hou ik nog van kruissteekborduren, haken, maak ik doosjes en leuke cadeauverpakkingen. Zolang ik niet stil zit en creatief bezig kan zijn...dan ben ik gelukkig. Alvast bedankt voor je bezoekje. Ik zou het leuk vinden, moesten je een berichtje achter laten...fijne dag nog...

woensdag 17 oktober 2012

Waar is de tijd...vond vandaag nog 2 super leuke foto's van ons Modeste, hij was toen amper 2 maanden oud...en zo lief...nu nog hoor, maar nu heeft hij een eigen willetje...maar toen was ie om op te eten...so cute...2 opmerkingen:

 1. Hallo Martine,
  Kwam via het Blog van Noor hier terecht, wat leuk om je kleine Modeste te zien..je hebt 8 katten?? wij hebben er 4 en 2 honden..
  Leuke kaarten maaj je..ik ga je volgen..

  groetjes Ans.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Martine,

  Wat een schattig poezebeestje zeg! Wij hebben twee katers die zijn alweer ruim 10 jaar oud maar ooooo ze zijn zo lief en leuk.

  Ik zie rechts dat je mijn blog daar hebt staan met be erachter maar het is gewoon met nl hoor. je komt er met be ook wel zag ik net dat wel maar ik denk als je het goed neerzet hij er ook met de laatste foto van mij komt te staan.

  Groetjes van Anja

  BeantwoordenVerwijderen